Slaskig fredag

Tjillevippen kära läsare denna fredag kväll. Hoppas ni har en riktigt mysig kväll och att ni har en bra början på denna helg. Vet inte vart dagarna tar vägen känns som jag inte hinner kika in här med ett inlägg förrän kvällen kommer. Däremot är jag glad att då och då under dagen snabbt läsa alla era fina inlägg för det muntrar upp dagen.

Här har vi ett riktigt skrutt väder idag. Plusgrader, regn och rusk som nu gjort vägen spegelblank. Hade gärna behållt det fina vinter landskap vi hade med snö i träden och knarr under skorna.

Dagen har rullat på med den vanliga morgon promenaden efter frukost innan dagens göromål tog vid. Kyl och frys behövdes fyllas på så jag tog en tripp till affären medans mannen skottade loss husbilen så den kunde flyttas för skottning. Hade lite räkor som behövdes ätas upp så det fick bli en rostad macka med ägg och räkor till lunch innan fredags städningen tog vid. En ny bukett tulpaner förgyllde och piggade upp i det tråkiga vädret.

Som vanligt har vi kört fredagsfys före fredagsmys innan middagen. Blev en runda med kortleken igen där svetten lackade, alltid lika skön känsla efteråt. Var riktigt gott med den plommonspäckade kotletten som jag gjorde i veckan och dom rostade grönsakerna till middag.
Ikväll lyxade vi till det med lite efterrätt oxå vilket inte hör till vanligheterna numera.

Nu väntar en jobb helg så blir nog en tidig kväll här. Önskar er en fortsatt fin kväll och start på helgen, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar