Skön kväll

Sitter i uterummet och har lagt upp mina fötter en stund efter kvällens träningspass, 5 km löpning och 20 min styrka ute på gräsmattan. Vi har åter haft en dag med strålande solsken och kvällens ljumma väder är underbart att få sitta ute i. Även om naturen skriker efter vatten nu så önskar jag att man alltid skulle få ha det så här. Tänk om det kunde få regna på natten och vara fint på dagen 😉

Även denna dag har mannen varit över och hjälp grannarna men nu är fönstren på plats. Dom har även gjort underarbete för att kunna börja slå på brädfodringen. Blev bjuden på god mat där idag till lunch. Jag snodde ihop en hallonpaj som vi fikade på eftermiddagen.

Fick några gurkor av grannen då hon inte hinner ta rätt på alla så jag gjorde lite pressgurka. Tycker det är väldigt gott men det var längesedan jag gjorde det.

Annars har jag mest påtat på med lite av varje denna dag. När kärleken kom hem ikväll för att äta hade han med sig en liten hink hallon som vår snälla granne plockat så nu kan nya pajer göras 😉

Som det ser ut så får vi ännu en fin dag imorgon innan det blir sämre. Kanske blir det nått dopp i sjön om solen och värmen består.

Ha en fortsatt fin kväll och tack för att ni kikar in och lämnar små avtryck 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer