Skidåkning och mat

Tjilevippen kära läsare hoppas ni har en mysig lördag kväll. Här sitter vi vid den sprakande brasan mätta och belåtna efter kvällens middag. Ikväll blev det en kantarell risotto med Parma lindad kycklingfilé och spenat röra. Ja, ja risotton blev inte som den skulle vilket gubben påpekade, jag erkände att jag glömde osten men har alldeles för mycket i huvudet inför vår tripp till Vemdalen 🤪 nästa gång får minsann han hjälpa till 🤣 Gott var det iallafall och mätta blev vi.


Har varit mycket teve tittande idag då det varit skidåkning hela dagen och det är något jag helst inte missar. Vilka fantastiska skidåkare och skidskyttar vi har. Har dock gått mellan spisen och teven då jag fixat lite matlådor till vår tripp. Kycklinglasagne, en köttfärssås med tvist av rödvin och italienska köttfärsbiffar är några av dom rätter som vi nu ska smaska på i fjällen.

Tog en promenad innan middagen och tittade på all den fina belysning som nu pryder trädgårdarna. Vårat hus har oxå fått lite belysning inför första advent imorgon.

Huset är städat, sängarna nybäddade, tvätt och strykning bortgjort och allt är packat så imorgon kan vi åka. Ska bli riktigt skönt att bara få njuta av fjäll luften och koppla bort coronan ett tag, känner att jag behöver det.

En fortsatt fin kväll önskar jag er, nu ska jag se Så mycket bättre, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar