Sista PT passet

Gokväll här inne. Kikar in en stund för att önska er en fortsatt fin kväll. Inspirationen tryter lite ikväll att skriva men det blir några rader 😉

Jag jobbade på förmiddagen idag och det kommer att bli mer jobb då flera nu måste stanna hemma då dom har lite snuva eller ont i halsen. Hoppas att dom inte blir sämre utan att det bara är nån vanlig liten förkylning.

Efter lunchen tog vi en promenad i blåsten och gick förbi den lilla kolera kyrkogården som finns inte så långt från vår kyrka. Där ligger 9 personer begravda efter att koleran härjade 1855. Det blev aldrig den dödlighet som dom befarade här.

Ikväll var vi iväg på det sista PT passet som har blivit fördröjd pågrund av makens operation och förkylning. Blev ett roligt och jobbigt pass men tyvärr blev det nog för mycket för min vänstra handled. Har man smala och ynkliga handleder som fått stå ut med mycket så blir det så här ibland. Nu värker det som attan men får hoppas det ger sig snabbt.

Nu ska jag se Bäckström innan jag kryper till kojs.
Sov gott

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack fina för trevlig läsning ikväll och bilder 💞 vi har också en kolera kyrkogård i Hovenäset. Det var länge sen jag var där, nu fick jag ett nytt delmål. Att besöka kyrkogården per fot. Tack Eva för delmålet. Önskar er en mysig kväll tillsammans Kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock