Sista dagen

Så är det dax att packa ihop efter två härligt underbara veckor här i Fuengirola. Vi har ju aldrig kunnat vara borta mer än en vecka så vi var lite oroliga över att vi skulle kunna bli less men icke. Vi har haft det fantastiskt tillsammans och skulle lätt kunnat stanna en vecka till. Nu när det ändå är dax för hemfärd imorgon så känns det ändå bra att få komma hem till klar höstluft och att få äta vanlig husmanskost igen 😊 Längtar också efter barn och barnbarn och hoppas på att få träffa dom snart ❤️

Inatt var det ett riktigt busväder, åska, blåst och regn. Vi fick ta vår gå/ joggingrunda lite senare i morse. Det var verkligen hela havet stormar när vi gick även om det inte blåste. Så brunt vatten av all sand som spolats ut så bada i havet var nog inget att tänka på idag. Surfarna var nog dom som var gladast idag.

Kommer verkligen sakna strandpromenaden, härligt att träna där på morgonen och mysigt att flanera omkring på kvällen.
På eftermiddagen har vi njutit av solen när den tittat fram och badat i poolen. Nu är vi nyfixade och ska ta en promenad till restaurang Safari här inne på området för en förhoppningsvis god sista middag här.

Önskar er alla en trevlig lördag kväll, kram 🤗


Nouw.com/evaeliasson

Gillar