Shopping och jobb

Hej, hej denna torsdag eftermiddag

Hoppas allt är bra med er kära läsare. Känns som tiden inte riktigt räcker till för att kika in här nu när våren kommit och vi börjat röra på oss mera. Försöker iallafall titta in en gång per dag iallafall.

Igår var vi på en shopping runda då vi båda behövde nya skor. För mig blev det åter ett par Hoka skor till promenad och löpning. Har ju älskat mina förra då dämpningen varit så bra och skonat både hälar och knän. Dyra men om jag tänker på hur mycket jag använt dom förra så är det värt det. Blev även ett par Salomon terräng skor men dom fick jag beställa då allt var slut så jag hoppas dom kommer innan helgen.
Kärleken fick tag i både löparskor och terrängskor.

Då Stadium hade 25% rabatt på allt för medlemmar så blev det även ett par tunnare byxor , en jacka och två t-shirts till mig och ett par fritidsbyxor till mannen.

Idag vaknade vi till ett blåsigt och mulet väder men nu i eftermiddag har solen kikat fram så ska inte klaga då jag sett att vädret varit betydligt tråkigare på andra ställen. Efter vår promenad som idag fick bli i skogen så vi slapp blåsten lite så åkte vi iväg för att handla och byta dom byxor som mannen köpte igår. Han tyckte att dom trots allt kändes lite stora. Då Lindex hade 25% på allt så passade jag på att kila in där och piffade upp sommar garderoben lite.

Nu har jag gjort persiljepesto och frusit in till kommande fiskmiddagar, så gott. Har även förberett lördagens middag då vi får gäster. Jobbar ju ikväll och hela fredag och lördag så skönt att ha det mesta färdigt.

Det här minnet kom upp idag och vad jag kan sakna dessa och allt roligt vi hade tillsammans.

Nej nu måste jag få i mig lite kaffe innan jobbet kallar. Ha det gott och var rädda om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar