September utmaningen

Hinner inte alltid med utmaningarna här inne på bloggarna så idag får det bli två svar.

@MinResaTumörMittLiv fortsätter i september att ställa frågor och det är kul att se alla svar.

3. Vart befinner du dig i livet just nu ?

På en härlig plats med mannen i mitt liv. Efter ett arbetsliv där vi jobbat nästan jämt så har vi nu ett liv där vi kan göra det som faller oss in. Tack vare att vi fick sälja vår gård och skog har vi en bra ekonomi som gör att jag inte behöver jobba så mycket, något som skulle varit omöjligt annars. Som egen företagare där vi inte kunnat sätta undan något så är pensionen inte mycket att hurra för. Då det skiljer 8 år mellan oss har vi jobbat för att jag inte ska behöva jobba så mycket hellre.
Jag är väldigt tacksam för att min kropp fungerar så bra fortfarande även om min rygg, nacke och leder gör det tungt ibland. Är glad för att träningen hjälper. Finns så mycket jag skulle vilja hinna med bara men då jag vill att det ska hända saker helst hela tiden så är mannen nöjd med lugnet, helst i fjällen så där är vi på lite olika plan. Hoppas på att få fortsätta vara frisk och få se barnbarnen växa upp.


4. Vad gillar du bäst ta bilen dit du ska eller att
promenera ?

Helt klart en promenad om det går. Om det är dåligt väder eller långt då får det bli bilen. Till jobbet blir det alltid bil trots att jag skulle kunna gå men där vill jag kunna komma hem snabbt om det är något.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar