Så glad 😄

Blev glatt överraskad när kärleken redan var hemma när jag slutade idag. Skönt då han redan hade hunnit gå en promenad med skrutten så jag kunde sitta ner och ta det lugnt med en kopp kaffe när jag kom hem.

Jag har haft problem med löpningen ett tag då det känns som jag inte får luft riktigt och ett knä som krånglat. Från att kunna springa över en mil så har jag knappt orkat några km. Känns som lungorna inte alls varit fräsch. Har varit väldigt frustrerande och glädjen med löpningen har fått sig en törn. Nu har jag inte sprungit på ett bra tag men ikväll gjorde jag ett försök igen. Vet ni vad,lungorna och andningen kändes så bra och jag blev så glad, vilken lycka. Blev 5 km i ett lugnt tempo men oj så bra det kändes att kroppen åter var med. Nu hoppas jag att jag kan komma igång igen med löpningen igen.

Nu myser vi i ute rummet en stund och tittar på Idol som vi inte har sett nått av förut, måste ju se vad Sundsvall kan bjuda på. Imorgon väntar kvälls jobb så jag hoppas på bra väder även imorgon så jag hinner njuta av detta fina höst vädret.

Ha en fortsatt fin kväll och jag säger sov gott redan nu, kram 🤗

#nouwseptemberchallageNouw.com/evaeliasson

Gillar