SĂ„ arg 😡

Fy farao vad arg jag blev nĂ€r jag hĂ€mtade posten idag. I februari fick jag en betalningspĂ„minnelse frĂ„n Parkster pĂ„ tvĂ„ stycken bilar som hade stĂ„tt parkerad inne i Sundsvall strax före jul och i början av januari. DĂ„ dessa bilar inte tillhörde oss sĂ„ ringde jag upp Parkster för att uppmĂ€rksamma detta. Kvinnan som tog emot samtalet kunde se att vi inte var Ă€gare till dessa bilar och lovade undersöka saken och göra en Ă„terkoppling. Detta har inte skett och vi har i vĂ„r tur glömt bort det hela tills idag. Fick ett inkasso brev som var just pĂ„ denna parkerings avgift fast nu mycket dyrare sĂ„klart. Trodde jag skulle gĂ„ i taket av ilska, har aldrig haft betalningsanmĂ€rkningar och Ă€n mindre fĂ„tt frĂ„n inkasso. Ringde genast till Inkasso och förklarade hur det var och hon skulle kolla upp detta sĂ„ fort som möjligt. Jag i min tur har skickat ett Mail till Parkster eftersom dom hade stĂ€ngt och löser dom inte detta sĂ„ vet jag inte vad jag gör, Ă€r sĂ„ arg 😡 Om nu nĂ„n tagit mitt personnummer och uppger det vid parkering sĂ„ kan det ju komma fler rĂ€kningar.

FörlĂ„t att ni fina lĂ€sare nu fick ta del av detta men mĂ„ste skriva av mig đŸ€—

Nog om detta. Idag har jag mest stÄtt pÄ mÄlarstegen, ett varv till sÄ Àr det fÀrdigt sedan. Kommer bli sÄ bra, ljust och fint. Har Àven hunnit med att göra dom tvÄ utbildningar som vi blivit ombedda att göra frÄn jobbet. Jag Àr ju fortfarande frisk sÄ imorgon ÄtergÄr jag till jobbet igen sÄ det var bra att gÄ igenom vad vi ska tÀnka pÄ nu Àven om vi idag gör det mesta av det redan nÀr det gÀller hygien.

Nu har vi varit pÄ en liten promenad med lill skrutten som inte fÄtt sÄ mycket uppmÀrksamhet idag, sÄ skönt att det Àr ljust sÄ lÀnge nu.
Ha en fortsatt fin kvĂ€ll och tack för att ni kikar in ❀

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Hoppas det löser sig 🌾🌾
nouw.com/sandrasjoberg
Ingajohansson
Ingajohansson,
Kan sÄnt hÀnda?
bara skriv av dig hÀr
nouw.com/ingajohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,
Tack đŸ€— Ja det hĂ€nder fick jag till svar förra gĂ„ngen men jag skulle inte behöva oroa mig men tydligen har dom inte fixat det 😠
nouw.com/evaeliasson