Regnig dag

Vädret är nått som påverkar mig väldigt, blir alltid så trött och energi lös när det som idag häll regnar. Att vara ute och göra nått är inget att tänka på en sån här dag. Nej att krypa upp i soffan och läsa eller se en serie eller film lockar betydligt mer. Så i efter middag gjorde vi nått vi inte brukar göra så ofta och absolut inte på en vardag, vi hyrde en film, kröp upp i soffan med popcorn och såg Min pappa Marianne 🙈 Så bra film där tårarna blötte ner mitt ansikte och näsan rann 😉
Ja vad har annars hänt denna dystra dag, inte mycket 😏 Vi hjälptes åt att städa på förmiddagen, skönt att ha det gjort när dottern och barnbarnen kommer imorgon. Har tänkt köpt mig ett par nya jeans ett tag så vi åkte iväg en sväng och shoppade. Blev byxor, en blus på rea och två t-shirts till mig och en skjorta och två tröjor på rea till maken.

Köpa kex och fikabröd hör inte till vanligheterna här men var tvungen att testa dessa, lakrits älskare som jag är. Dom har säkert funnits ett tag men mig har dom gått förbi, fick tummen upp från kärleken oxå.

Efter kvällens träning blev det en matlåda från frysen till middag, kyckling lasagne och sallad.

Nu ska jag se Ernst så ha en fortsatt fin kväll 💞

Nouw.com/evaeliasson

Gillar