Regn och rusk ☔️

Hej, hej fina vänner

Fy vilket väder vi vaknade upp till denna lördag. Regn, rusk och kallt. Hade hoppats på lite varmare men täckjackan hade inte varit fel att haft med sig. Tur att regnrocken, vantar och mössa kom med iallafall.

Vi tog oss ut i regnet imorse och gick en runda på 6,5 km men nån mer tur blir det inte denna dag.
Istället åkte vi iväg allihop in till Hudiksvall och tänkte gå en sväng på stan men då öppnades himlens alla fördämningar och det vräkte ner regn. Fick bli en lunch på den kol grillade pizzerian. Är inte så mycket för pizza men den här var riktigt god inte så flottig och fet som en del kan vara.
Bestämde att staden fick vara och vi stannade istället till hos Albert och Herbert, ett litet mini Ullared på vägen tillbaka 😉 Blev lite inköp till husbilen som vi saknat. Bredvid låg en stor handels trädgård, Kjelles som vi även kikade in hos. Så mycket fint dom hade. Tog bara några kort inne då det regnade så.

Nu vilar vi alla en stund innan vi träffas för kvällens middag och spel. Hade en så trevlig kväll igår med god grillmiddag och kortspel, vänd åtta. Jag hade stor tur i spelet så skulle köpt en lott 😄

En fortsatt trevlig dag och kväll önskar jag er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer