Regn och rusk

Regnet det bara öser ner och jag blir så blöt om både skor och strumpor, ja den har jag trallat på idag för blöt har jag blivit idag på jobbet. Fy attan vilka skurar det har kommit. Tror det har varit åska inblandad även om jag inte hört något men huvudet har bultat hela dagen så nått har det nog varit 🤯
Nu är jag hemma igen och strax efter mig kom älskling hem från Luleå och deras resa hem i regnet hade inte varit rolig då det bitvis verkligen var skyfall.
Nu ska vi bara ta det lugnt ikväll och mysa med en sprakande brasa. Har tänkt gjort anti pasta till middag då det är en favorit och kanske firar vi med ett glas rött att vi nu ska vara riktigt ledig tillsammans 😉

Sällan jag köper godis men idag fick en påse med dessa godsaker följa med hem tillsammans med lite goda nötter. Vi får ju hem några av barnen och barnbarnen dom närmsta dagarna så det lär försvinna fort.

Här har pionerna nu börjat blomma så jag hoppas att regnet nu inte slår sönder dom.

Kärleken han har tagit en liten sömn kvart då han var rejält trött efter resan hem så då passar jag på att kika in här men nu ska jag hoppa in i duschen och få värma upp kroppen lite innan middag.

Ha en fortsatt fin kväll och kul att ni kikar in och lämnar kommentarer, det gör mig så glad ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar