Regn blåst och kallt

Vaknade till en solig morgon idag men glädjen varade inte länge. Precis som igår har det regnat och blåst halv storm hela dan. Blir nog svårt att få göra färdigt vårbruket om det här fortsätter, sol och värme behövs nu. Igår var det Mors dag och jag hade en väldigt lugn och skön dag. Med så trist väder ute så fanns ingen inspiration hos varken mig eller maken att göra nått. Det blev soffan och Elitloppet hela eftermiddan med avbrott för lite gofika och mat.

Idag har jag gjort tårtbottnarna till bröllopstårtan jag ska göra till midsommar. Skönt att ha dom färdiga i frysen. Har även börjat gjort grunden till rosorna som ska pryda tårtan. Det har ju varit lite si och så med träningen då tiden inte räckt till men ikväll fick jag till ett pass. Fick bli lite cykling och styrka inne då det inte gick att gå ut och springa.

Glatt besked idag, E L James kommer med den fjärde boken om Mr Grey den 18 Juni, hoppas bara att det inte är något som snabbt skrivits ihop för att alla vill ha en fortsättning.

Jobb imorgon så dax att krypa isäng.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer