Rårörda lingon med gin 👍

Vilken härlig höstdag vi har här idag, strålande sol som värmer gott. Började morgonen på bästa sätt med en promenad där kropp och själ fått sitt. Tog tag i genomgången av frysarna nu på förmiddagen så nu är allt åter uppskrivet så jag vet vad som finns. Var faktiskt en hel del mat som nu ska till lagas innan det blir påfyllning igen. Nu är lunchen överstökad och idag blev det rårakor med bacon och rårörda lingon med gin. Har aldrig testat det förut med det satte verkligen en extra touch åt rätten.

Alltid kul med minnen som ploppar upp på Facebook. Minnen från tiden på Ica Kvantum i Sollefteå, så mycket roligt vi hade i köket när vi fyllde upp våra diskar. Härliga kollegor som bidrog till många skratt och visst kan jag sakna allt ibland.

Nu har även kaffet slunkit ner och jag ska fortsätta denna dag. Får se om kärleken behöver hjälp med förråd tältet han köpt till fyrhjulingen, hör väl om han börjar bli högljud 🙈😅
Hoppas och väntar på svar från provtagningen snart så jag vet om håret kan klippas imorgon och att kvälls jobbet kan bli av.

Ha en fortsatt fin höstdag och var rädda om er 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Beccassida
Beccassida,

Härlig bild på dig fr Ica🌟

nouw.com/beccassida
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Mums, ja idag var det jätte fint på morgonen❤
nouw.com/enitalienareisverige
christelovergaard
christelovergaard,
Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,
Ser super mumsigt ut 😃👏
nouw.com/dontworrybelikeheidi
MariasVardag
MariasVardag,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Mycket gott på dom bilderna

nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Min fina solstråle 🥰

nouw.com/passionbagareokock