Puh 😅 äntligen färdigt

Go eftermiddag här inne på bloggen, hoppas allt är bra med er och att ni håller er friska. Fy sjutton vad det regnade inatt, vaknade flera gånger av att det lät ordentligt i stuprännorna. Kändes som att jag bara ville ligga kvar i den varma sängen och inte alls titta ut imorse på allt det blöta 😏 Som tur var så hade det slutat när vi masade oss upp för frukost och den vanliga morgonpromenaden med lill skrutten. Blev morgonens andra kopp kaffe och en bulle från gårdagens bak när vi kom hem igen.

Resten av den här dagen har vi varit ute och gjort färdigt växthuset. Gick ju inte att vara ute och göra nått igår i regnet. Blev några timmar av funderingar och huvudbry men med gemensamma krafter så står det nu färdigt 😅 Tur är väl att vi efter alla år som vi jobbat tillsammans känner varandra så väl jag och gubben, man vet när det är läge att vara tyst och bara vänta 🤣 Nu börjar det roliga att få göra fint runt omkring och fylla huset med plantor.

Nu tänker jag bara ta det lungt resten av denna lördag och kanske göra mig en White lady, en favorit drink. Kvällens middag få bli enkel, Antipasto med pasta, tomat, basilika och en krämig ostsås.

Ha det gott alla fina läsare som kikar in här och trevlig kväll ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Så roligt med växthus, är så glad för vårt
nouw.com/ingajohansson
christelovergaard
christelovergaard,
Vilken lycka att ha ett växthus!
nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vilken glädje ni kommer att bjudas på tack vare detta "fina" växthus 😉 ja du, när man vet när det är dags för knipa igen, då känner man varandra rätt så bra 🤣 det roligaste börjar ju nu 😋 det lät som en riktigt mumsig middag ni tänkt äta ikväll 🥰 kram ❤
nouw.com/passionbagareokock
Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,
Det här måste ju vara rena drömmen att ha eget växthus att odla i 😍😃 mycket fint!
nouw.com/dontworrybelikeheidi