Packat och klart

Har varit lite fullt upp här så har inte hunnit in här men nu tror jag att allt är under kontroll. Igår blev det ett besök hemöver hos Rolands bror och fru som spelade en golf tävling. Vi hade en försenad present till dom som vi kände att vi ville få lämnad. Efter tävlingen som dom förövrigt blev tvåa i blev det en sen middag inne i Sollefteå. Åska och regn drog in med dunder och brak så vi blev lite orolig för Bosse som var hemma. Han verkade dock klarat det bra och var bara glad som vanligt när vi kom hem.

Idag har det städats och ren bäddats som jag alltid vill ha gjort när vi åker bort. På eftermiddagen åkte vi iväg med Bosse till pensionatet. Känns alltid så där att lämna skrutten men vet att han blir väl omhändertagen.

Nu är allt packat och fixat och vi har laddat med lite vin och öl hos bästa grannarna som ska vattna och titta till huset.

Hittade en tunn och sval klänning på rea som blir perfekt att ta med på resan.

Carina Wester har kommit med så mycket snyggt till hösten. Denna blus var så mycket jag så den kunde jag inte låta bli att köpa, så snygg till ett par svarta byxor.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer