Packar

Hej här inne på bloggen. Känns som jag inte hinner med varken att skriva eller läsa era fina bloggar just nu när jag jobbar hel dagar. Inspirationen känns väl inte på topp just nu men så får det vara ibland.
Haft en bra jobb dag hos våra pensionärer och där en kollega bjöd på fika i eftermiddag. Vädret har väl inte varit det bästa då regnet vräkt ner så vi var rätt blöta allihop när vi åkte hem. Väl hemma blev det till att byta om till träningskläder då kärleken hade gjort iordning för ett träningspass. Så himla skönt att vi peppar varandra annars hade man nog lätt hoppat över träningen.
Nu har jag packat inför buss resan till Ullared imorgon. Blir en tidig morgon då bussen går kvart i sju men sonens sambo, hans svärmor och jag är peppade att sitta på en buss hela dagen imorgon 😉Vi kommer ha gott om plats var och en då man dragit ner på platser i bussen, 22 st i en dubbeldäckare. Förra gången jag följde med på en sån här resa hade jag urinvägsinfektion som tog bort glädjen lite så hoppas på en roligare resa den här gången.

Ha en fortsatt fin lördag så hörs vi imorgon från bussen 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar