På väg

Godmorgon eller god förmiddag här inne. Har varit lite fullt upp så nått bloggande har jag inte hunnit med, varken skrivit eller läst.
Hade lite frukt och mat skulle tas om hand och grönsaker från trädgården innan vi skulle åka på vår tripp. Det blev både fruktsallad och påsar till frysen för kommande smoothies, matlådor, förvällda och picklade grönsaker så det var ett massa hackade men nu finns det mycket gott i frysen.

Klockan hann bli mycket innan trädgården hade gåtts igenom så nått packade av husbilen hann vi inte med innan vi skulle på middag hos sonen och familjen.
Igår sprang vi som några yra höns och packade och fixade så vi skulle komma iväg nån gång. Efter lunch var vi redo så efter att först stannat till på bokhandeln för att köpa ett spel som @christelovergaard tipsat om så åkte vi till dottern och barnen där vi myst och sovit över hos inatt.

Nu är vi åter på väg med sikte på Blåsjön där vi tänkte stanna och vandra lite nån dag innan vi drar vidare mot nya äventyr. Hoppas bara att den sol som skiner idag kommer fortsätta lysa under vår tripp.
Ha en fin dag och var rädda om er 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar