Onsdag och lill lördag

Då var dagen mitt i veckan här igen och helgen närmar sig. Hoppas ni alla har vaknat upp till en härlig dag efter en god natts sömn.

Själv har jag precis slagit ner ändalykten och ätit lite müsli med mjölk och några ägg. Kaffet är upp hällt och jag har tagit mig ut i uterummet som blivit varm och skönt. Så glad att vi byggde detta förra sommaren så att vi nu kan sitta här och njuta.

Som vanligt tog lill skrutten och jag oss en promenad efter att kärleken åkt och jobba. Vi tog en tur genom skogen då Bosse tycker det är roligare än vägen innan vi vände hem förbi kyrkan.

Vårbruket har kommit igång här och gödsel lukten sprider sin doft. Det är verkligen vår för mig även om dagens hagel skurar säger nått annat. Blir inget altan häng idag heller med min bok.

Har lagat till lite mat idag som kan vara skönt att ha halv färdigt i frysen när man har bråttom eller ta med i husbilen. Blev både långbakad fläskytterfile, Parma lindad och fylld kyckling, pizza bullar, en pastagratäng och lövbiff fylld med mozzarella, tomat och basilika. Tror det blir pastagratängen ikväll sen får jag se vad jag sparar framme i kylen och vad som hamnar i frysen.

Vi har bestämt oss för att ej åka iväg då vädret inte är så trevligt utan vi väntar tills jag har en ledig helg nästa gång. Mannen kommer jobba imorgon oxå och sen får vi se vad vi hittar på.

Nu ska jag fortsätta läsa min bok som är riktigt otäck men även väldigt spännande.

Ha det gott och var rädda om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar