Onsdag

Hej igen 😊 Har varit ivĂ€g pĂ„ ett fartfyllt och hĂ€rligt cirkelpass nu pĂ„ morgonen, sĂ„ himla roligt men tyvĂ€rr fick Roland stĂ„ över idag dĂ„ han fick ut och jobba. Idag Ă€r jag ledig sĂ„ jag hann Ă€ven med en morgon promenad med Bosse innan jag Ă„kte. Idag Ă€r det regnigt och ruggit men igĂ„r morse var det fint med dimman som lĂ„g över sjön nĂ€r vi gick.
Har fÄtt rÀtt mycket jobb nu sÄ det kÀnns skönt med en ledig dag Àven om vi fick upp tidigt imorse dÄ Roland skulle ivÀg. IgÄr började jag med att byta dragkedja i Rolands jacka, ett projekt som jag hade lovat ta tag i. Kan sÀga att det Àr tur att man har bra tÄlamod, den dragkedjan var det nog inte meningen att man skulle byta. Fy vad den satt, var sydd bÄde hÀr och dÀr och det tog sin lilla tid. TrÄcklade dit den nya men sen fick det vara dÄ jag skulle ivÀg och jobba, fÄr ta itu med att sy dit den idag.
Ja sÄ mycket mer spÀnnande har inte hÀnt hÀr sen sist. Imorgon vÀntar jobb igen innan jag Àr ledig fredag och helgen. Ska ivÀg pÄ mammografi pÄ fredag och sen hoppas jag att barnbarnen kommer i helgen.

Ha en riktigt hĂ€rlig onsdag trots vĂ€dret ❀

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer