Nytt försök

Hej här inne, gör ett nytt försök att få in ett inlägg. Är rätt irriterad och inte speciellt glad på Nouw just nu 😠 Har inte kunnat posta nått och inte heller följa vissa bloggar eller kommentera. Att man dessutom inte får någon återkoppling när man kontaktar dom om problemet är riktigt dåligt.

Har haft lugna dagar sedan vi kom hem. Igår blev det både ett cirkelpass på gymmet och en lång skön vandring runt sjön när solen tittade fram på eftermiddagen. Då kylskåpet gapade tomt så tog vi veckohandlingen igår och passade också på att köpa tulpaner då det var denna blommas dag. Älskar tulpaner, finns väl ingen blomma som förknippas så mycket med vår. Hamnade i soffan efter middagen och tittade på tredje avsnittet av Hamilton och även av serien Deep Water. Någon fler som ser dom, tycker dom är riktigt bra. Blev även Sveriges mästerkock och Renées brygga innan det blev god natt.

Idag blev det ett styrkepass på gymmet som vi fått från Sofia som är PT efter morgon promenaden. Ska ju träffa henne på lördag igen så var bäst att gått igenom passet en gång. Resten av dagen har vi plockat och rensat lite och det allra sista av julen är nu borta, skönt. Kvällens träning blev ett spinningpass, jobbigt men härligt. Skönt att landa i soffan med en kopp the och se Mästerkockarna och kampen mellan Sverige- Norge.
Nu säger jag god natt🥱

Nouw.com/evaeliasson

Gillar