Nyårsafton

Tjillevippen alla fina läsare här inne. Igår var jag så trött i huvudet efter jobbet så det blev inget bloggande. Var ju på ett nytt jobb igår och det tycker jag flöt på bra, tror att brukarna tyckte jag var okej. Det är ju annars inget man ska ta för givet då det kan vara svårt att förstå ibland vad dom vill. Kom iallafall hem till ett ny städat hem och en nyårsbukett på bordet ❤️ Blev en kvällsfika och sedan sängen.

Idag vaknade vi till sol men något blåsigt nyårs väder. Har varit på en promenad på isiga stigar, tack och lov för dubbskor. Inte mycket snö på vissa ställen men såg i Facebook flödet att det var lika dant för tre år sedan.

Nyårsafton, oj så fort ett år gott. Förra nyår hade vi bara bott ett par månader i vårt nya hus och hade inte riktigt funnit oss till rätta efter vår flytt och det var mycket känslor.Det här året har också varit lite upp och ner känslor mässigt. Att flytta till ett ställe där man inte känner nån har inte varit lätt och jag tror att skulle vi inte trivas och ha det så bra tillsammans skulle det ha inte gått så bra. Att vi fått så fina grannar är ett stort pluss. Vi har försökt njutit av vårt första år där vi inte haft några måsten med gård och djur utan kunna göra saker vi inte haft riktig tid med förut. Vi har varit på två utlands resor, flera olika resor med husbilen, konserter och mycket annat skoj. Vi har börjat känna flera och flera mycket tack vare gymmet som vi går på så det börjar kännas mycket bättre att bo här 😊

Det största händelsen kom nu i dec då vi fick vårt sjunde barnbarn, en liten August som vi bara längtar tills vi kan åka och hälsa på.

Nu blickar vi framåt mot 2020 och allt roligt vi kommer att kunna göra.

Vi kommer att ha en lugn nyårsafton jag och kärleken. Lite träning, skidåkning på tv och ikväll mys med god mat och bubbel.

Ska förbereda nyårsmiddag lite, det blir gratinerad hummer, oxfilé med kantarellsås och rotfruktskaka och en vit/ mint choklad pannacotta med passion till efterrätt.

Önskar er alla en riktigt mysig nyårs afton ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Gott Nytt år. Stor Kram till er ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
nettiz
nettiz,
Ha en trevlig nyårsafton
nouw.com/nettiz
christelovergaard
christelovergaard,
Tittade in hos dig för första gången eftersom jag är ny på nouw, önskar er en trevlig kväll och ett Gott Nytt År!
nouw.com/christelovergaard