Nya tag

Nu ska jag verkligen försöka komma igång med bloggen igen 😊 Ambitionen är som vanligt hög sen får man se vart det bär.

Vi satte igång att tapetsera om sovrummet igår och det blev så bra. Nu ska bara heltäckningsmatta och nya garderober in, kommer bli kanon. Det undgick väl ingen att det var Alla ❤-dag igår och jag hade förberett en liten romantisk middag för mig och min man. Tyvärr blev dagen och kvällen ej så romantisk då maken åkte på någon magåkomma som gjorde att han inte kunde äta så mycket. Jag kunde dock äta med god aptit och det var väldigt gott 👍 Surf`n turf heter denna rätt och till efterrätt blev det vaniljvisp parafait med jordgubbar.

Har äntligen kommit igång med lite träning igen efter en ordentlig förkylning och det känns skönt. Gårdagens pass blev 40 min rask promenad och 30 min styrka.

Idag har vi tagit det lite lugnt och kollat in skidåkningen från Östersund.Jag säger bara Charlotte Kalla vilken tjej, idag visade hon toppform 😊 Mellan damernas och herrarnas åk blev det en lång skogspromenad med hundarna i det fina vädret. Var dock kallare än jag trodde så det blev varm choklad och ostmacka när vi kom hem, gott. Kvällens middag blev köpe pizza vilket inte hör till vanligheterna. Köper väldigt sällan halvfabrikat men ibland är det skönt att slippa stå vid spisen någon längre tid.

Dagens träning blev bara promenaden då jag har en ordentlig träningsvärk sen styrkepasset igår.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar