Ny vecka

Måndag, ny vecka och den kunde nog inte starta bättre. Vilket väder vi haft idag så varmt och skönt. Nu sitter vi på altanen och bara njuter av kvällens fin väder.

Vi kom hem igen igår eftermiddag efter att fått myst med småtrollen våra sen i lördags. Tänkte ta en promenad efter middag men fick oväntat besök från en gammal bekant och hans nya sambo som vi inte hade träffat. Så kul när helt oväntade dyker upp men så har det varit sen vi flyttade. Dom man trott skulle komma och hälsa på har inte synts till men så kan det va. Blev en mycket trevlig kväll och vi kommer nog ses snart igen.

Efter frukost tog vi en promenad runt sjön 9 km, så vindstilla och vackert det var med husen som speglade sig i sjön. Annars har det mest tvättats och städats. Vi har ju börjat nedräkningen för vår resa till Malaga. Ska bli så skönt och den här gången blir vi borta 15 dar så hoppas hinna se en massa.

Kvällens träning blev 8 km löpning i lugnt tempo. Har ju varit så tungt att springa, orken finns men benen vill inte. Vet inte hur jag ska komma tillbaka riktigt men det kändes iallafall bättre ikväll.

Fick en sån fin bild på yngsta sonen med fru och den växande magen när dom var på bröllop i helgen. I dec får dom sitt första barn och vi vårt sjunde barnbarn ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar