Ny serie och dagens fråga

Måndag kväll och vi sitter i uterummet och ser på en serie som vi fastnat för, A Million Little Things. En serie i min smak då det handlar om det som kan hända i verkliga livet och inte en massa tillgjorda saker.

Dagen har rullat på med olika måsten. Husbilen är städad och sängen ny bäddad för nya tripper om vädret tillåter. Tvättstugan är tom på tvätt och strykning och kylskåpet har blivit påfyllt. Mina köksknivar har jag äntligen slipat för finns det nått värre än slöa knivar när man ska laga mat.

I eftermiddag har åskan mullrat på och gett lite regn så vi har mest varit inne. Passade på att göra en smoothie av den skvätt jordgubbsfil som vi hade kvar från husbilen. Dom bruna bananerna och den lilla påsen med blåbär som fanns i frysen åkte i. Ett gott mellanmål.

Dagens träning fick bli ett intervallpass inne då vädret inte lockade ut oss. Gott med middag sedan, stekt fläsk, potatis och löksås.

Idag har @MinResaTumörMittLiv en ny fråga i sin augusti utmaning.

Dag 9/ Hur ofta besöker du frisören?

Då jag har kort och tjockt hår som tappar formen snabbt så måste jag gå var 5-6 vecka. Färga eller slinga gör jag minst några gånger om året. Är det nått jag kostar på mig så är det frisör besök. Att få håret fixat och ändra lite frisyr och färg gör att man känner sig så mycket piggare.
Har en toppen frisör som är noggrann och verkligen kan sin sak så jag hoppas kunna få vara kvar där länge.


Ikväll blir det en tidig säng då klockan ringer tidigt. Så jag säger god natt och sov gott redan nu.

Tack för att ni kikar in här och gör mig så glad för era små kommentarer.

Kram 💕


Nouw.com/evaeliasson

Gillar