Ny restaurang och cykeltur

Go kväll alla blogg läsare hoppas er dag varit bra. Vi har åter haft en härlig dag här hos sonen och familjen även om vädret varit lite kyligare idag. Med en liten knodd i familjen så blir det tidiga mornar men det gör inget då hinner vi med en del. Då vi alla är aktiva av oss så blev det imorse en promenad runda, ute gym och för min del även den engelska milen, så skönt att ha det gjort på morgonen.
Vi tycker ju om att testa nya restauranger då vi alla har ett stort mat intresse, sonen jobbar ju som kock. Så vi har försökt få bord nån kväll på The Old Smokehouse i Saltsjö - Boo men det har varit fullbokat så vi bestämde oss för en lunch där istället. Mysigt ställe med jättegod mat så dit återvänder vi gärna fler gånger.

På vägen hem svängde vi in på en riktig pryl affär för inredare, det den affären inte hade det har nog ingen. Måste vara en dröm för dom som renoverar och vill behålla det gamla eller bara behöver få tag i enskilda detaljer.

Väl hemma igen blev det mat för lille man innan vi tog en cykeltur så han fick sova. Han älskar att få åka i denna vagn som sonen även tar med honom i när han springer. Stannade till för en glass paus innan vi vände hem igen.

Nu ska vi mysa tillsammans denna sista kväll innan vi åker hemöver imorgon.
Ha en fortsatt fin lill lördag så hörs vi snart igen, kram ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar