Ny kamera

Hej här inne på lördags kvällen hoppas ni alla har haft en härlig dag.

Här har det varit en lugn dag. Vi gick en 9 km runda imorse i ett soligt men väldigt blåsigt väder innan dagens skidåkning började. Gick ju tyvärr inte så bra för svenskarna men nu laddar vi för avslutningen imorgon då dom ska ta sig upp för monster backen.

Så glad att jag mår bättre idag även om det inte är helt bra, fortsätter med att dricka tranbärsjuice så hoppas jag det ger med sig helt.

Har köpt en liten behändig kamera för nu har jag bestämt mig för att lära mig fotografera och kunna flytta över bilder till iPad eller telefon. Jag är ju totalt värdelös på tekniska prylar och är inte så intresserad heller så det är svårt att lära sig. Nu har jag ändå bestämt mig, det är dock inte första gången men jag vill verkligen lära mig för det blir ju finare bilder än med mobilen. Har försökt läsa och lära mig idag men det har varit nära att den åkt i golvet idag av frustration 😂 Fick absolut inte över bilder men som tur är så bor äldsta sonen inte så långt borta och han kan det mesta när det gäller såna här saker. Tror jag nu har lite humm på hur man gör 😉


Lite bilder från dagens promenad.

Ikväll blir det taco-kväll här. Det är inget vi äter ofta men ibland är det gott.


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
En skön dag och jag har jobbat 😊😊
nouw.com/sandrasjoberg
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Att fota är så himla kul 😊
nouw.com/minresatumörmittliv
Ingajohansson
Ingajohansson,
Bakat lite och sett Rögle-Färjestad
nouw.com/ingajohansson