Ny färg och frisyr, husbilen

Go kväll alla fina bloggare och läsare. Här har dagen gått i ett så har bara hunnit in av och till och läst era fina bloggar. Nu har jag iallafall krupit upp i soffan och väntar på att Sveriges mästerkock ska börja så passar på att skriva några rader 😊

Medans maken åkte på träning imorse gick jag och lill skrutten 9 km promenad i snö slasket. Är ju inte frisk nog för att köra nån hård träning än men en lugn promenad gick bra. Väl hemma igen var det bara att stoppa skrutten i duschen, fy så skitig han var under magen av grus och lera.

Vi har haft fullt upp idag med att göra vår husbil färdig för årets första tur. Imorgon åker vi till Vemdalen för några dagars slalom och skidåkning. Hade turen att få plats på campingen vilket känns skönt då vi har tillgång till el och service hus då. Fixade några matlådor av rester och av kvargen som höll på att gå ut i datum blev det en sats bröd att ta med.

Blev en sväng till frissan också idag. Hon fick helt fria händer bara jag fick en frisyr 🤪 Har inte haft nån frisyr sista tiden då mitt hår blir så tjockt och tungt när det blir långt så var så less, det blev ny färg och frisyr.

Nu börjar snart favorit programmet så ha en fin kväll fina läsare 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Så fint 🥰 o mysigt med utflykt 👌🏼
nouw.com/mariasvardag
Ingajohansson
Ingajohansson,
christelovergaard
christelovergaard,
Vad roligt att åka iväg med bilen, vinterdäck på förstår jag. Hoppas ni får en riktigt bra vistelse. Vad fin du blev, snygg frisyr!
nouw.com/christelovergaard