Ny energi och utmaningar

Hej här inne på bloggen !

@MariasVardag ger oss en färg varje dag och frågar vad det första är vi tänker på när vi ser färgen. Idag är färgen röd och det första jag tänkte på var kärlek och rosor. Så denna bild får symbolisera mitt svar.Måndagen har svischat förbi och kvällen är åter här. Solen har strålat hela dagen och bjudit på ett underbart väder där ny energi har fyllts på. En härlig runda runt sjön i morse fick starta upp vår dag.

Sovrummet har fått sig en ordentlig genomgång idag. Ska bli riktigt skönt att få krypa ner i helt nytvättade och nybäddade sängar ikväll och även känna doften från nystädat från golv till tak.
Lunchen intog vi i uterummet och dom nygräddade risgrynsplättarna med hjortronsylt fyllde våra magar.

Efter lunch hade vi ett Team möte inbokat. Ingen av oss är ju så haj på detta men vi fick till det även denna gång. Nu hoppas vi på att nästa träff med vår rådgivare går att genomföra på kontoret i dec.

Idag provade jag att göra Marcus Aujalays recept på korvstroganoff till middag. Har aldrig haft dill i såsen förut men det föll oss båda i smaken. Den kommer göras hädanefter. Såg att vännen @Passionbagareokock och jag hade samma tanke om mat idag 😉

Ett intervall pass är avklarad och nu sitter vi med tända ljus och tittar på Idol. Nyss var två charmiga barn här för att sälja jul tidningar. Trodde dom skojade först men icke 😂 Företagsamma barn som hade tidningen på plattan då den inte hade kommit än men det gäller att vara ute i tid för att få sälja mycket.

@MinResaTumörMittLiv ställer idag frågan

30. Vad tittar du mest på film eller serier ?

Inte ofta vi tittar på film numera men en bra serie kan vi se. Vi tycker om danska serier men blir lätt trött på serier som går säsong efter säsong och aldrig tar slut.

Ha en fortsatt fin kväll och tack för att ni kikar in här hos mig.

Kram 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar