Ny diskmaskin, nytt vin och jobb

Oj vart tog den här dagen vägen 😏 Allt har verkligen bara snurrat på och jag har inte hunnit hälften av det jag hade tänkt gjort innan jobbet kallade. Nu har jag iallafall en liten rast på jobbet och kikar in lite snabbt.
Dagen började med att den diskmaskin som fanns i huset vi köpte gick sönder, vatten fulla golvet 😏
Då den var över tio år så var det ju ingen mening att ta hem en reparatör för det kostar ju nästan lika mycket som en ny så det blev en sväng till Media Market för att inhandla en ny.

Vi passade även på att besöka systemet när vi ändå var i närheten, kan säga att där var det inte folktomt 😉 Köpte några nya röda viner som en blogg vän här inne tipsade om, ska bli spännande att testa.
Tänkte skynda oss att ta en lunch på Ikea men där var restaurangen nu stäng pågrund av Corona så det blev en soppa hemma.
Eftermiddagen har rullat på med handling, städning och installation av nya diskmaskinen. Sedan var klockan så mycket att jag fick slänga i mig lite youghart innan jag fick jäkta iväg till jobbet.
Nu är det dax att besöka en brukare igen så hej på ett tag.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

ajeerf
ajeerf,
Mysigt med lite vin! 😉
nouw.com/ajeerf
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vilket fint påskris du har på bordet, färgen på fjädrarna var helt i Min smak. Vart är dom köpta sånna skulle jag vilja ha 🥰 vilken tur att du fick en ny maskin & blev inkopplad, din dag lät väldigt stressig 😔 hoppas din morgondag blir lugnare än idag ❤ sköt om dig blogg vännen kram ❤🌺
nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,
Hej fina blogg vän nu kan du köpa dessa fina fjädrar hos Rustika hems webb shop som nu skickar dom fraktfritt 😊 rustikahem.se
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Åh tack, detta ska jag fixa omgående 🥰
nouw.com/passionbagareokock