Nu ser vi ut 😉

Kvällen är här och vi myser med sensommarens första brasa i kaminen. Idag har det verkligen känts som höst då vindarna varit kyliga så det är mysigt med en värmande brasa så här på kvällen.

Idag tog jag äntligen tag i fönster putsningen. Inte det roligaste jag vet men skönt när man ser resultatet. Sovrummet och köket är färdigt och nya gardiner är på plats. Även blommorna i dessa fönster fick lite ny jord och krukor.

Då müsli var slut så fick det bli en sats sådan imorse, gott.

Vi hade en liten lokal producerad fläskfilé och kantareller så det fick det bli kvällens middag. Helstekt fläskfilé, kantarellsås, potatisklyftor och en tomat och grillost sallad.

@MinResaTumörMittLiv augusti utmaning ställer idag frågan

21. Hur bor du, hus eller lägenhet?

Vi har alltid bott i hus och för tre år sedan köpte vi denna enplans villa efter att vi sålt hela vår jordbruks fastighet. Ett lagomt hus för två även om jag ibland önskar mig några fler rum. Huset var 10 år när vi köpte och det var ett äldre par som sålde. Vi har målat om och tapetserat dom flesta rum och även fått byta ut flera vitvaror. Känns inte som det blir fler hus för oss. Blir nog en lägenhet om vi inte hamnar på hemmet på en gång 😉

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Kram 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar