Nu räcker det ❄️❄️

Kikar in en sväng medan jag tittar på En plats på landet och drömmer mig bort till sol och värme. Kvällens träning som vi fått online är avklarad och träningsvärken i magen från gårdagens online pass har fått sig en omgång till så nu vilar vi i soffan med en kopp kaffe 😉

Fy så mycket snö som vräkt ner, tycker det räcker nu. Kärleken fick skjutsa mig till jobbet idag och sedan har han skottat mest hela dagen. Som det verkar så ska mer snö komma imorgon men inte lika mycket. Tur är väl det då vi båda ska iväg på jobb tidigt. Den stora snöhög som nu finns på Ica parkeringen var i kväll lekplats för barnen, kanske inte det lämpligaste då bilar kör där.

Min förmiddag på jobbet blev lite annorlunda idag då jag fick åka till sjukhuset med en vårdtagare som skulle kolla sin syn. Blev förvånad över va lite folk som var vid den stora entrén men det är väl så att man inte bokat in fler än som är nödvändigt. Dom allra flesta både besökande och dom som jobbade där hade munskydd men inte dom chaufförer som körde oss.

Klockan ringer nog 04.00 imorgon då mannen ska iväg tidigt så blir en tidig kväll.

God natt och sov gott 😊

Nouw.com/evaeliasson

Gillar