Nu kryper vi upp i soffan

Tjillevippen hĂ€r inne đŸ€— Nu avslutar jag den hĂ€r dagen och kvĂ€llen i soffan och tittar pĂ„ StjĂ€rnornas stjĂ€rnor. Kikar in en stund nu medans reklamen rullar. SvĂ„rt att hinna med bloggen dessa dagar dĂ„ jag jobbar heldagar men jag försöker lĂ€sa era fina bloggar emellanĂ„t för det vill jag inte missa 😊

Vi har haft soligt och fint idag sĂ„ det har varit skönt att gĂ„ runt till vĂ„rdtagarna. Det har rullat pĂ„ hela dan med mycket spritande av hĂ€nder sĂ„ man tycker man luktade som en spritfabrik nĂ€r man kom hem 😏 Det gĂ€ller att smörja ordentligt nu sĂ„ inte det blir bara sĂ„riga hĂ€nder som en del kollegor rĂ„kat ut för.
Tog lite kort medans jag vÀntade pÄ skjuts hem med kÀrleken som visar lite av Matfors och dÀr jag gÄr omkring och jobbar. Inne pÄ vÄrt fina service hus som nu Àr helt lÄst för alla utomstÄende har vi i hemtjÀnsten vÄrt kontor.


Svidande om till trÀningsklÀder nÀr jag kom hem vid fem och tog en löprunda pÄ 6 km, balsam för sjÀlen. Nu nÀr jag börjat komma igÄng med trÀningen igen sÄ har vÀrken i benen börjat bli bÀttre pÄ nÀtterna igen sÄ nu hoppas jag fÄ hÄlla igÄng trÀningen.

Fick bli en lax planka och ett glas vin till middag sĂ„ nu har vi matkoma bĂ„da tvĂ„ sĂ„ tröttheten lĂ€r vĂ€l slĂ„ till snart. Ska bara försöka ta mig igenom stjĂ€rnorna innan jag gör kvĂ€ll. Imorgon vĂ€ntar jobb igen och Ă€nnu mer spritande 😉

Önskar alla en mysig fortsatt lördag kvĂ€ll och en god natts sömn nĂ€r det blir dax ❀

Nouw.com/evaeliasson

Gillar