November

Så har vi lagt ännu en månad bakom oss och gått in i årets näst sista månad November. En månad som brukar vara mörk, regnig och allmänt tråkig och precis som många andra skulle jag gärna hoppa över denna månad. Hade allt varit som vanligt så hade vi nog varit i sol och värme några veckor denna månad men nu är det som det är och man får göra det bästa av tiden fram till december då ljus och pyssel inför julen tar vid. Hur nu julen blir i år, kommer vi kunna samlas alla i familjen som vi har planerat.
Denna månads första dag börjar på bästa sätt då vi fått fira våran stora tjej som fyller 6 år idag. Hon är hos sin pappa den här veckan så det blev ett kort besök med fika innan det blev för många som kom för att fira. En kickbike stod på önskelistan så det var klart hon skulle få en sån tyckte morfar 😉 Ett paket med kläder och färger för att kunna göra slingor i håret det fixade jag. Tiden går så fort med dom små.

Hade en mycket trevlig kväll igår med grannarna och tiden gick alldeles för fort. Många skratt och många ämnen som diskuterades. Bjöd på en kräftsoppa med små chips tilltugg, köttgryta och en vaniljpannacotta gjord med philadelphiaost så den inte blir så söt med en blåbärs spegel. En meny som inte kräver så lång tid i köket.

Efter en sen kväll så blev klockan nästan halv nio innan vi kom ur sängen men skönt att nån gång kunna ligga kvar så länge. Tog en lång skön promenad efter frukost i dugg regnet men temperaturen ligger på en behaglig nivå. I veckan som kommer visar väderleks rapporten på sol och mellan 10-15 pluss grader så det blir en riktig britt sommar om det stämmer.

Nu är kvällen här och ljusen lyser upp i mörkret. Vi ska bara ha en lugn kväll, dricka te och äta lite plock. Imorgon är en ny dag och kvälls jobb väntar.

Ha en fortsatt fin kväll vänner 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ditten_datten,

Här var det 9 årskalas för äldsta barnbarnet

nouw.com/ditten_datten
Evaeliasson
Evaeliasson,
Ingajohansson
Ingajohansson,
MariasVardag
MariasVardag,
christelovergaard
christelovergaard,

Alltid roligt med kalas också vänner på det, nästan som vanligt ju

nouw.com/christelovergaard
KatrinMarlene
KatrinMarlene,

Det var en glad tjej! 😁🥰❤️

nouw.com/katrinmarlene
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Du lagar så mycket gott vännen 🤗 🥰❤

nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

En sparkcykel stod på Ester lista när hon fyllde 7

nouw.com/stenhagenbettan
Beccassida
Beccassida,

Så gott med kräftsoppa!
nouw.com/beccassida