Mysig lördag

Det blev en lugn och härlig lördag här i huset. Nått bak blev det inte utan istället ett besök av äldsta sonen och familjen. Vi träffades ute och invigde vår nya braspanna. Vi grillade korv och gjorde kolbullar, så gott att äta ute. Så mysigt att få träffas några timmar ❤️ Diskuterade hur vi ska träffas i jul men vi avvaktar och ser om vi bara ska träffas ute. En liten ska ju anlända i januari så det gäller att vara försiktig.

Istället för bak så gjorde vi färdigt alla julklappar och har nu gömt undan dom för dom har barrikaderat vårat gästrum ett bra tag nu. Nu kan jag äntligen städa och fixa till där inne tills sonen från Stockholm och familjen kommer.
Hittade en köttbit i frysen som det inte stod nått på, varken år eller vad det var. Var inget fel på det köttet och av färgen att döma så var det en bit hjort. Fick bli en gryta med potatis och palsternackspuré till, fick klart godkänt från kärleken. Vinet passade bra till, riktigt gott.

Nu myser vi vidare denna kväll och ser på Så mycket bättre.

Trevlig kväll vänner och tack för att ni kikar in det gör mig så glad, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Vad är kolbullar?

nouw.com/ingajohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,

Man gör en smet på vatten, mjöl och salt men man kan även göra på mjölk och ägg. Rimmat fläsk eller bacon som man bryner och sedan slår smet på och gräddar, inget märkvärdigt egentligen men så gott när man gör det över elden 😊

nouw.com/evaeliasson
MariasVardag
MariasVardag,

Har aldrig heller hört talas om detta , låter gott 😋

nouw.com/mariasvardag
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Nämen Eva gjorde ni kolbullar igen 😔😍 det måste jag göra nästa gång vi går på tur gubben Ossi och jag 🥰❤ det är så himla gott. Sänder stor varm kram till dig ❤
nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,

Så härligt att kunna träffas ut och ändå göra lite mat tillsammans. Jag önskar att jag hade orkat fixa lite sådant.

nouw.com/christelovergaard
Beccassida
Beccassida,