Mysig helg 💕

Då var vi åter hemma efter en mysig helg på hotell. Bloggen har fått stå åt sidan denna helg men nu kikar jag in en sväng innan Farmen för att skriver några rader och för att kika in hos er andra bloggare.

Vi har haft en härlig helg med mycket god mat och dryck. Ett fint hotell men vi var lite besvikna på spat då det inte fanns så mycket, var mest olika bastu rum. Allt var iallafall väldigt bra ordnat ur corona synpunkt så inga problem att hålla avstånd. Trevlig personal på hela hotellet och handsprit, handskar och munskydd fanns överallt. Trots att det var rätt mycket gäster så tog alla sitt ansvar och höll avstånd och varje sällskap åkte hiss själva. Kände mig mer trygg här än att gå och handla här hemma.

På lördag gav vi oss iväg i det skidspår som gick utanför hotellet. Det såg fint ut från början men med den blåst som var så hade mycket av spåret drivit igen. Dessutom gick det mest uppför och nerför så det blev en mil där vi mer gick på skidorna än åkte 😅Blev en ordentlig vurpa i en backe som gick rakt ner genom skogen utan möjlighet att bromsa men det var tur att det var mjuk snö att landa i 🙈Hade nog hoppats på att dom skulle haft bättre spår att åka i.

Imorse checkade vi ut och tog en omväg hem för att hälsa på dottern och hämta hem några saker. Barnbarnen som den här veckan är hos sin pappa hann komma en sväng så vi hann träffas innan vi åkte vidare ❤️

Ett stort och varmt tack till våra fina grannar som har haft vår lilla skrutt dom här dagarna 🙏

Hoppas ni alla haft en fin Alla hjärtans dag 💝

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,

Så skönt med ett sådant avbrott även om allt inte var tipp topp. Ser fint ut iallafall.

nouw.com/christelovergaard
KatrinMarlene
KatrinMarlene,

❤️❤️❤️

nouw.com/katrinmarlene
Beccassida
Beccassida,

Så härligt! Varma bad ute..🙌🏻

nouw.com/beccassida
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Maten ser i all fatt underbar ut

nouw.com/stenhagenbettan
MariasVardag
MariasVardag,

Vilken mysig helg och god mat 🥰 synd på skidspåret bara

nouw.com/mariasvardag
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

En välbehövlig paus tillsammans ❤

nouw.com/passionbagareokock