Mys på altanen

Gokväll bloggare och läsare, här sitter jag på altanen och bara är med en kopp kaffe. Jobbade halv dag idag vilket inte händer ofta men efter en natt med dålig sömn så kändes det bra. Hade ett lugnt arbetspass idag, vi kollegor jobbar ju ensam ute så det var kul när en kollega bjöd på glass och jordgubbar och vi fick fika tillsammans. När jag sen gick till min sista brukare för dagen så ville hon att vi skulle dricka kaffe och äta glass och det kunde jag ju inte tacka nej till.
Väl hemma igen blev det rester till lunch och sen mer fika då grannarna kom över. När dom var på väg att gå kom nästa spontan besök och det blev mer fika 😏 Ja det blev lite mycket fika idag men vad gör väl det, volangerna på magen fick lite påfyllning 😉
Imorgon jobbar jag kväll så det känns skönt att inte behöva lägga sig så tidigt. Mulet och regn är utlovat imorgon och det hoppas vi på då det är väldigt torrt i skog och mark nu. Kanske får man äntligen ta tag i saker inne som blivit efter i det fina vädret som vi haft, om viljan finns vill säga.
Ja som sagt fika har jag gjort många gånger idag men så kul med spontan besök och att bara få sitta och prata bort en stund.
Dagens träning blev 6,5 km löpning och 15 min Tabata.
Vet att dessa blommor är rena ogräset och inte bra för annan växtlighet men kan inte låta bli att tycka det är fint oxå.
Ha en fin kväll och tack för att ni kikar in här det gör mig så glad ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar