Mycket plock och fix

Gokväll alla fina blogg läsare hoppas ni alla har det bra och mår bra. Själv har jag haft underbara dagar med barn och barnbarn och sedan en tripp med fina vänner till Norrfällsviken i helgen, en härlig början på ledigheten. Fanns ingen täckning där vi stod med husbilen så det var igår när vi åkte till Rotsidan som vi alla kunde kolla sociala media en kort stund 😉 Kan vara skönt att inte kunna vara uppkopplad hela tiden ibland.
Igår vaknade vi till strilande regn och tanken på utflykten till Rotsidan var inte så lockande men innan vi var framme där så hade det börjat spricka upp och vi fick en härlig dag. En underbar plats där själen verkligen får ro, att sitta på sten hällarna och se ut över havet och bara vara.

Vår lilla skrutt som gillar sol och värme han njöt där på klipporna.

På vägen tillbaka stannade vi till på Gårdsbutiken, en restaurang och affär som säljer lokal producerade delikatesser. Blev en mumsig primör sallad med varm rökt lax och ett glas vitt.

Vi hann gå en liten promenad när vi kom hem innan åskskurarna drog in. Vi satt i förtältet och spelade vänd åtta och åt lite små plock medans skyfallet drog förbi. Tänkte på dom barn familjer som bodde i tält en bit ifrån oss som fick detta regn, kan inte varit kul.
Imorse packade vi ihop och begav oss hem för att packa om. Kom hem vid lunch och har haft fullt upp med att tvätta, packa om, vattna och se till att allt kommer vara iordning nu när vi blir borta lite längre. Imorgon drar vi iväg igen för att hälsa på sonen och familjen i Söderköping. Längtar efter våra äldsta barnbarn som vi inte träffat sen i julas ❤️
Jag säger god natt nu och säger sov gott till er när det blir dax 😴

Nouw.com/evaeliasson

Gillar