Mycket av det goda

Visst är det härligt med semester. Är det nån gång jag inte bryr mig om vad jag äter och dricker så är det då. Vill verkligen kunna äta och dricka gott utan att tänka på hur många kalorier eller hur nyttigt det är. Nu är det väl tur att vi har rört på oss ganska bra för vi har unnat oss så mycket gott.

Nu är vi tillbaka i vardagen och kan bara konstatera att kläderna sitter en aning tajtare än när vi åkte 😉 Känns lite mindre roligt men bara att ta nya tag med träning och mathållning så fixar det sig nog. Jag mår egentligen inte så bra av att äta mycket snabba kolhydrater så nu ska vi dra ner på dom. Dagens lunch fick därför bli en quinoa sallad med lax, gott.

När det gäller träning får jag börja lite lugnt igen. Har ju stora problem med onda leder när jag sitter still mycket vilket det har blivit med allt bilåkande , så det blir till att komma igång igen försiktigt. Jag vet ju att jag mår som bäst när jag är i rörelse och har minst ont då. Idag blev det en promenad på 5,75 km med Bosse och sedan några uppmjukande övningar.

Nu ska jag fixa iordning mig för kvällens jobb, ha det gott så länge.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer