Morgon promenad ☀️

Godmorgon denna första söndag i Juli. Hoppas nattens sömn varit god och att ni som nu vaknat upp till denna dag är utvilade och full av ny energi.

I detta hem har vi varit igång ett tag då mannen åkt iväg på ett mindre jobb som behövdes fixas nu på morgonen. Jureskog har ju öppnat en ny hamburgerkedja här i Sundsvall och en reklam teve skärm hade gått sönder tror jag. Ska försöka besöka detta ställe när det lugnar ner sig för just nu verkar det vara mycket folk när han precis har öppnat.

Bosse och jag har tagit en morgon runda och det första som mötte oss var denna nedskräpning. Förstår inte att man bara öppnar bildörren och kastar ut burkar och glas flaskor. Hur svårt ska det vara att ta med sig skräpet hem eller åka och kasta det där det hör hemma 😠

Under natten har även plåga pilar dykt upp efter vår stig. Det går ju en led här men den är ganska igenvuxen och det har bara hängt blåa plastband här och där. Nu verkar någon sprayat pilar som visar vägen.

Soligt, varmt och härligt har vi det även idag och alldeles vindstilla. Så grönt och vackert men snart behövs en regnskur.

Dax att ta tag i vattningen igen. Njut av dagen och var rädda om er och varandra, kram 🌻

Nouw.com/evaeliasson

Gillar