Mjuk och skön i kroppen 🌸

Så har även denna dag passerat och inte har jag hunnit gjort det jag hade tänkt denna dag men jag tror säkert dessa göromål finns kvar imorgon så nya tag då. Nu när kroppen känns så mycket bättre efter dagens massage så tar jag det lite lugnt ikväll och dricker mycket vatten så njurarna rensas. Även om jag måste andas mig igenom massagen på vissa ställen så vet jag ju hur mjuk kroppen känns efteråt så då är det värt att lida lite. Bästa Camilla tog lite extra massage på fötterna då jag har lite överansträngda senor efter vår vandring, det var guld värt.

Dagens inhandling av höstblommor ska bli planterade imorgon och det gamla ska bort. Passade på att köpa lite rosor och nått jag inte sett förr men tyckte dom såg höstig och fin ut.

Maten ja den blir lite si och så när jag är själv men med en tom mage ikväll fick det bli sallad, kyckling och stekt ägg. Grillost har blivit en favorit och jag skulle kunna ha den till allt.

Nu har mörkret smugit sig på så jag tänder några ljus, gör mig en kopp te och tittar på nån serie innan det blir dax att krypa i säng.

Ha en fortsatt fin kväll och Sov gott vänner när det blir dax, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar