Minnen

Då var sommaren över, ja så känner jag varje år då skolorna börjat. Visst det ska bli sommarvärme nästa vecka men det är inte samma sak, sån är jag 😏

Imorse fick Bosse och jag gå på vår 8 km promenad utan Roland då han var hos sjukgymnasten för sitt onda bröst och rygg.

På vår runda passerar vi skolan som finns en bit bort från oss. Idag fanns många glada, förväntansfulla och säkert lite pirriga barn med sina föräldrar där. Jag tänkte då tillbaka på när jag började skolan, lääänge sedan 😊 Så glad jag var att få börja, hade ju aldrig gått på dagis eller varit hos dagmamma. Nya kläder, ny skolväska och pennor och suddgummi i en nytt pennskrin. Att mina första år i skolan skulle kantas av gråt och rädsla hade jag ingen tanke på den där första dan. En pojke i högstadiet tyckte det var väldigt roligt att skrämma och mobba mig. Jag åkte skolskjuts till skolan och kom rätt tidigt och varje morgon stod han där. Var så rädd för honom och hans kompisar så varje rast låste jag in mig på toaletten. Vågade heller inte berätta för nån för då skulle det bli värre. Hade ont i magen varje dag jag skulle till skolan. Allt kom fram till slut och pojken slutade på skolan. Mycket från dom första skolåren har jag förträngt och vill inte minnas heller. Det har dock satt sina spår som följt mig genom livet.

Varje gång jag hör om mobbing och att skolan inte uppmärksammar det så blir jag sååå förbannad, inga barn ska behöva gå igenom detta. Var uppmärksamma på era barn så det inte går för långt.

Blev en sväng in till stan idag då Roland skulle till optikern. Passade på att handla på hemvägen då jag jobbar heldag imorgon. Då vi lunchade i stan på ett favorit ställe Innergården 1899 så blev det räkbåtar ikväll till middag.

Nu ska jag se nya serien Himmelsdalen, trevlig kväll ❤️


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Åh vad gott! <3
nouw.com/tiffanykarlsson
MissJohansson
MissJohansson,
Underbart! Gud vad gott 😍
nouw.com/missjohansson