Min måndag 😊

Hej fina läsare hoppas er dag varit bra
Min lediga måndag har blivit kväll och vi sitter uppkrupna och tittat på Husdrömmar. Ett ungt par som byggt ett hus på hjul så att dom kan flytta dit jobb finns, inte helt fel.

#christelsfotoutmaning2021 bjuder på en riktig svår utmaning idag då temat är oväntat. Funderat, funderat för det har inte hänt nått oväntat att fota så det får bli ett gammalt kort från en händelse som var oväntad. Tillsammans med min härliga andre chef från Ica simmade vi en sträcka i älv simmet i Sollefteå, det var nog oväntat men väldigt kul och ett fint minne.

Vi drog iväg till Härnösand imorse då mannen skulle få den botox spruta som han får var tredje månad för sina ryckningar i ett öga. Jag följde med så jag kunde köra tillbaka till Sundsvall. Svängde in till Rusta där nya gardiner till sovrummet,kuddar och en badrumsmatta inhandlades. Nu längtar jag efter ljusare färger och vår inne så det blev även en sväng in på Ikea där gula härliga ljus och servetter fick följa med hem.

Då klockan drog iväg blev det lunch på Kina restaurangen inne i Birsta huset. Då det är en galleria så fick vi sitta vid var sitt bord men så är ju reglerna nu och då får man följa det för restaurangens skull. Det är ju dom som drabbas om inte vi tar vårt ansvar. Tyvärr finns det dom som verkar strunta i det. I restaurangen bredvid kom en mamma med sina tonårstjejer och satte sig vid ett bord som dessutom hade tejpas för att man inte skulle sitta där, man blir bara trött på hur en del tänker.

Denna vackra blomma tyckte kärleken jag var värd idag ❤️

Resten av dagen har jag mest plockat med tvätt. En promenad med lill skrutten genom skogen där vi passade på att plocka med oss nytt björkris så det hinner slå ut till påsk.

Imorgon väntar jobb så snart blir det nog sängen så jag säger god natt och sov gott redan nu.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

En trevlig ni haft ❤️

nouw.com/lottashullerombuller
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Vilket fint minne du berättar om ❤ det där med att ta ansvar, fortfarande precis LIKA svårt med att hålla avstånd 🤣 hoppas din arbetsdag blir bra imorgon, sov så gott vännen 🥰❤

nouw.com/passionbagareokock
MariasVardag
MariasVardag,

Låter som en bra dag och vilka fina färger på gardinerna 😍 sov gott vännen ♥️

nouw.com/mariasvardag
himlajord
himlajord,

Vilket roligt minne☀️Sov så gott🌻

nouw.com/himlajord
Ingajohansson
Ingajohansson,

Fint minne, blomman ❤️ Ja som du säger alla tar sitt eget ansvar, blir också trött på en massa folk 😴

nouw.com/ingajohansson
christelovergaard
christelovergaard,

Vilken fin dag med en massa roligt med hem. Härligt minne du visar, helt ok oväntat och på samma gång precis så som jag tror mig veta om dig.

nouw.com/christelovergaard
Beccassida
Beccassida,

Kul bild! Och gott med asiatisk mat🥳

nouw.com/beccassida