Midsommarafton 🇾đŸ‡Ș

Glad midsommar alla kÀra blogg vÀnner, lÀsare, slÀkt och övriga vÀnner. Hoppas ni har en riktigt hÀrlig dag och kanske har ni redan intagit en god sill lunch.

Vi vaknade upp hemma i vĂ„r stora sĂ€ng idag. Inte för att jag kan sĂ€ga att jag sover bĂ€ttre dĂ€r men visst Ă€r det skönt med lite space 😉 En lugn morgon i vĂ„rt uterum blev det med frukost och kaffe. Solen strĂ„lar men molnen hoppar sig och nyss lĂ€t det som lite muller. ÅterstĂ„r att se vilket vĂ€der det kommer bjudas pĂ„ ikvĂ€ll.

Vi tog en löprunda runt sjön efter promenaden med Bosse. HÀrligt att fÄ röra pÄ sig efter gÄrdagens stilla sittande, blev 10 km. Hemma igen tog vi ett bad i polen, riktigt hÀrligt Àven om det hade kunnat varit nÄgra grader kallare. KylskÄpet gapade tomt sÄ affÀren var ett mÄste. Trodde det skulle vara lite folk idag men icke. Nu finns det iallafall mat igen för ett tag framöver. En midsommarblomma fick följa med hem och till lunch unnade vi oss var sin smörgÄsbakelse.

TvÀtt maskin jobbar Àven denna dag men jobbet att ta reda pÄ all tvÀtt den fÄr jag göra sjÀlv.
IkvÀll blir det midsommarfirande med Àldsta sonen, familjen och hans svÀrförÀldrar. Blir nog inte sÄ sent dÄ dop vÀntar imorgon.

En fin och trevlig fortsĂ€ttning pĂ„ denna dag önskar jag er kram đŸ€—

Nouw.com/evaeliasson

Gillar