Måndagen snart över

Så är den här måndagen snart över för min del och och det ska bli skönt att få krypa ner i sängen och läsa lite i min bok. Ska bara dricka upp mitt te och kika in här en stund först.

Det blev ingen lunch ute idag då det blåste kallt så in i bänken så det kändes inte som nån njutning även om solen strålade från en klarblå himmel. Det fick bli risgrynsplättar inne istället, snabbt, enkelt och något som jag brukar göra när barnbarnen är här.
Risgrynsplättar
500g risgrynsgröt
2 ägg
0,5-1 dl vetemjöl beroende på hur lös gröten är
1 tsk bakpulver
Vispa ihop allt och stek plättar
Servera med grädde och sylt


Medans maken har fortsatt med att snickra på vinden så tog jag tag i målningen av taket och lister på badrummet idag. När vi köpte huset så var alla tak och lister vit laserade och det är inte min stil, tak och lister ska vara vita. Vi målade om hall, kök och vardagsrum innan vi flyttade in men sen var jag så trött på tak så det har inte blivit målat nått mer förrän nu. Nu har jag gjort spärrmålningen så att inte kvistarna ska synas så imorgon kan jag måla takfärgen.

Ikväll blev det spinning på gymmet och nu kan även maken hänga med efter att fått klar tecken. Var ett nytt pass och det var sjukt jobbigt men väldigt bra.

Tittade på Vem bor här när vi kom hem då en deltagare var härifrån. En del fina hus men verkligen inte enkelt att para ihop hus med deltagarna.

Nej nu säger jag god natt till er fina läsare, sov sött när det är dax ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar