Måndag och ny vecka

Godmorgon eller god förmiddag vänner till en ny september vecka. En härlig ledig dag som jag ska fylla med diverse göromål men även njuta av då solen skiner och det verkar bli en fin dag. Kärleken har åter åkt men kommer nog hem imorgon kväll igen eller kanske tidigare beroende på hur jobbet går. Bosse och jag har gått en runda och höstfärgerna börjar nu färga landskapet och det är en tid som är riktigt vacker innan löven faller.

När jag går ensam lyssnar jag gärna på en bok och nu är det boken om Kevin fallet. Har nog aldrig blivit så arg, ledsen och upprörd över en bok. Man tror knappt det är sant att det fått gått till på detta vis, att rättsväsen, läkare, psykologer och alla andra inblandade kunde låta detta hända utan att ifrågasätta sättet det sköttes på. Stackars små pojkar som utsattes så från vuxen världen.

Har suttit och gått igenom recept och rensat lite. Har så mycket som ligger och ibland är det roligt att gå igenom och hitta recept som man glömt bort. Våra snälla grannar kom över med skogens guld så ska ta itu med att rensa och ta reda på dom, kommer bli mycket gott av dom framöver.

Önskar er en härlig start på den nya veckan och var rädda om er, kram 🤗

#nouwseptemperchallenge

Nouw.com/evaeliasson

Gillar