Måndag, fråga och svar

Hej denna måndag eftermiddag!

En ny dag och en ny vecka är här och den har startat med solsken. Vaknade till detta härliga väder imorse och trots att det blåser ordentligt så är det riktigt skönt. Vi slängde benen över sängkanten, drack en kopp kaffe och gick en lång promenad runt sjön innan blåsten tilltog. Efter dom vandringar vi varit på så kändes det som vi svävade fram idag med lätta skor och platt mark 😅

Frukosten smakade extra gott efter en promenad. Bar iväg till stallet sen för att mocka, fylla foder och vatten. Lilla busen Nicco som igår hade lyckats få av båda sina ägare var snäll med mig och skötte sig bra. Håller ju på att sätta päls så då kan dom ju bli lite trött och griniga. Han är riktigt rolig och rida och väldigt snäll denna gamle herre.

Blir en tidig middag då jag jobbar kväll så nu sitter vi och fyller våra magar med stuvad potatis och isterband, gott, gott.

Dagens fråga i @MinResaTumörMittLiv september utmaning är

13. Säg ett år där en händelse i ditt liv påverkade dig väldigt mycket ?

Det är nog våren 1970 då min 1 år yngre bror blev påkörd när vi åkte spark. Mycket blev förändrad i familjen efter hans död och jag undrar hur livet skulle sett ut om inte detta hänt. Vi syskon kanske hade haft en bra syskon relation, våra föräldrar hade inte blivit periodare och gått bort alldeles för tidigt och jag hade inte hamnat i det mörka hål som jag gjorde. Är så tacksam för att jag trots allt fick en andra chans och fått uppleva kärlek och att bli mamma fyra gånger.

Dax att göra sig redo för kvällens jobb.

Ha en fortsatt fin dag och var rädda om er, kram 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer