Må bra helg ☺️ Farsdag

Go kväll kära läsare och vänner nu är vi åter hemma efter en underbar helg och jag tänkte dela med mig av bilder från denna fina plats och all den goda mat vi ätit.
Vill börja med att gratulera alla fantastiska pappor idag och jag hoppas alla har fått stå lite i focus idag. Varken jag eller kärleken har någon pappa att gratta men våra barn har alla grattat sin pappa idag och sonen som bor här bjöd på smörgåstårta när vi hämtade lilla Bosse.

Igår kom vi fram till Höga kusten hotellet vid halv ett och mötte upp svåger och svägerska. Checkade in på våra rum och utsikten från rummet var inget att klaga på. Denna gourme weekend var en present till kärleken och den blev helt perfekt. Allt började kl 14 där 50 förväntansfulla gäster fick information om dagen och kvällen. Sedan väntade mackor, kaffe och goda små fika mums bitar. Allt var så bra Corona uppstyrt så stor eloge till hotellet. Klockan 15 drog vi på oss varma kläder och fick en guidad tur till bron där vi fick höra brons tillkomst.

Tillbaka vid hotellet var vi lite frusna så en kaffe Karlsson satt bra innan vi gick och gjorde oss iordning för kvällen.

Efter att snoffsat till oss så var det dax för samling igen där vi blev bjudna på bubbel och en liten friterad hasselbackspotatis med Kalix löjrom, lite kräm och picklad rödlök, så gott. Var lite för snabba där med att stoppa i oss så blev ingen bild.

Kökschefen och Souschef var två unga tjejer som hade satt ihop den femrättersmeny meny som vi fick avnjuta under kvällen och hotellchefen som även är somalier hade satt ihop dom viner vi fick till varje rätt. Allt var perfekt balanserat och tilltagit så man blev inte så där uppstoppad som man kan bli på en avsmaknings meny. Inför varje rätt presenterades rätten och vart råvarorna kom ifrån vilket var mest närproducerat. Även vinerna fick vi lära oss mycket om. Allt var sååå gott men hälleflundran var helt magisk.

En riktigt må bra kväll där vi även fick sjunga lite med den duktiga trubaduren som underhöll oss.

Imorse vaknade vi till en kall men härlig morgon. Jag och kärleken tog en promenad upp till utsiktsplatsen innan vi åkte hemöver.

Passade på att köpa med mig några fina jul ljus i den present affär som finns där uppe vid hotellet.

Nu blir det bara en lugn kväll med tända ljus och en sprakande brasa. Har inget jobb förrän på tisdag så jag ska bara behålla och njuta av den tacksamma känslan efter denna helg.
Då vi inte kramades till avsked med svåger och svägerska så sänder jag en stor och varm kram här och tackar för denna härliga helg ❤️ Det här gör vi om igen

Ha en fortsatt fin söndag och tack för att ni kikar in här 🤗


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det ser fantastiskt ut. Du var strålande i din vackra klänning

nouw.com/stenhagenbettan
Evaeliasson
Evaeliasson,
Tack min vän 🤗
nouw.com/evaeliasson
christelovergaard
christelovergaard,

Så mycket gott och det är ju så härligt att få vara med om sådant och att få känna sig lite lyxig.

nouw.com/christelovergaard
Evaeliasson
Evaeliasson,
Lever länge på att fått en helg där man fått klä upp sig 🤗
nouw.com/evaeliasson
MariasVardag
MariasVardag,

Vilken härlig helg, underbara foton och en väldigt snygg Eva ♥️

nouw.com/mariasvardag
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack vännen ❤️

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Vilken underbar klänning på dig min Vackra vän 🥰❤ det bara lyser om dig.. Hör och ser att du & kärleken haft en fantastisk helg tillsammans svägerskan och svågern. Njut och behåll den tacksamma känslan inom dig, dels för att Vi behöver detta i dessa tider och dels för att Du är så väl värd det ❤❤❤ stor varm kram till dig min fina solstråle

nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack min underbara vän för dina fina ord ❤️❤️❤️

nouw.com/evaeliasson
Beccassida
Beccassida,

Så gott,nästan hungrig igen fast man nyss ätit🤣

nouw.com/beccassida
Ingajohansson
Ingajohansson,

Mycket gott, och en vacker kvinna i en snygg klänning

nouw.com/ingajohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Vilka fina bilder och vilken fint foto på dig ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv