Lyckad födelsedags present 👍

Nu har vi gjort kväll och slagit oss ner i soffan för att se premiären av Hellenius hörna. Haft en mysig tripp till vår stora kille Arvid som fyllde 4 år idag. Blev ju inget stort kalas med alla besökare samtidigt utan det var utspritt över hela dagen då vi kommer från olika håll. Vi hade gått ihop och köpt en batteri driven cross till vår stor kille, kan säga att den blev uppskattad både av Arvid och av storasyster. Jag hade nog trott att det skulle vara lite svårt för dom att köra men icke, med en cross körande pappa så finns det nog i blodet. Oj vad dom körde medans mormor höll andan 🙈😅

Första bilden lånad från barnens faster

På vägen hem stannade vi till vid Döda fallets naturreservat och tog en grillad macka och kaffe. Ett fint ställe där man brukar spela teater och där läktaren är vridbar. För många, många år sedan var vi där och tittade på teatern Vildhussen. Tror aldrig det regnat så mycket som just den kvällen, den picknick som alla hade med sig och skulle äta i pausen den satt vi i regnet och intog 😂😂 Har nog aldrig varit så blöt trots att vi hade regn kläder.

Väl hemma igen efter denna tripp är ju ca 12 mil enkel resa till barnbarnen så blev det en skön promenad och ett tabata pass. Kvällens middag fick bli en surdegs pizza med lite italienska smaker, gott, gott.

Ha en fortsatt fin kväll och jag säger redan nu sov gott när det är dax ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar