Lycka 😃

Då är man tillbaka på hästryggen och det kändes så roligt. En gammal trevlig herre som var snäll, mjuk och lyhörd. Så lik mitt palomino sto Ronja som jag tränade western med så det kändes så bra. Han rids ju i dressyr och hoppning men jag använde mina kunskaper i western och han verkar tycka om det sättets ridning. Mjuk och fin i munnen så det var bara lätta hjälper som behövdes. Ägaren verkar nöjd vilket kändes väldigt roligt så nu blir jag medryttare på denna härliga häst om allt går bra. Två gånger i veckan kan jag sköta och rida denna häst så det blir perfekt.

Bjuder på lite bilder

Igår fick vi kantareller av vår snälla granne så det fick bli en kantarell macka till lunch men glömde fota, var allt för hungrig 😉

Fredagsstädningen och all tvätt är bortgjord så nu kan vi fredags mysa. Fick ett tråkigt besked idag då vårt födelsedags barn som skulle ha kalas imorgon blivit sjuk 😔Magsjuka verkar härja på dagis så då blir det inget besök. Det blir framflyttat till nästa lördag men då jobbar jag så vi får se när vi kan träffas.

Hoppas ni har en fin fredag och jag önskar er en fortsatt bra dag och start på helgen.

Kram 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar